Apaga la llum i la televisió quan hagis d’anar a dormir!

llum

llumLa llum interromp la segregació de melatonina, l’hormona que s’allibera en el nostre cos perquè puguem relaxar-nos i dormir. Evitar l’exposició a fonts intenses de llum durant la mitja hora prèvia a que anem al llit és una de les normes bàsiques per conciliar un bon somni però resulta que, a més, aquesta pot influir en el guany de pes.

Segons un nou estudi publicat al American Journal of Epidemiology les persones dormen en habitacions fosques tenen un 21% menys possibilitats de ser obeses que aquells subjectes que descansen en habitacions en què entra massa llum.

Apagar la televisió t’ajudara

Les persones que mengen distretes, no només veient la tele, també llegint, navegant per Internet, jugant a la videoconsola, o en el lloc de treball, no només mengen més sense gairebé adonar-se’n, mengen fins més tard.televisio

En estar distrets no només ingerim més calories, a més som menys conscients del tipus d’aliments que ens posem a la boca, el que, a la llarga, fa que la nostra dieta sigui pitjor, ja que ni tan sols sabem en què consisteix.

Segur que a partir d’ara amb aquests consells no et costara tant agafar el son, i possiblement t’aixecaràs al mati amb moltes mes ganes de fer qualsevol tipus d’activitat.