CCOO talla la Via Laietana de Barcelona per exigir la llibertat de membres del Govern

ccoo

Més de 200 afiliats de CCOO de Catalunya han tallat aquest dimarts al migdia la Via Laietana de Barcelona per exigir la posada en llibertat dels membres del Govern cessats i que actualment estan presos als centres penitenciaris d’Alcalá Meco i Estremera.

El secretari general del sindicat, Javier Pacheco, ha demanat la seva posada en llibertat i ha confiat que les eleccions autonòmiques del 21 de desembre proporcionin un marc que doni la paraula al poble de Catalunya .

Pacheco ha fet una crida a tots els afiliats de CCOO de Catalunya a seguir mobilitzant-se i s’ha mostrat esperançat que els catalans puguin exercir el dret a decidir.

El líder sindical també ha recordat als concentrats que l’organització ha de tornar a defensar els drets dels treballadors i lluitar contra la precarietat

Els dos centenars de persones amuntegades a les portes de la seu de CCOO de Catalunya han tallat el trànsit durant més de mitja hora, han entonant el càntic ‘Llibertat presos polítics’, i han portat amb si cartells en què es llegia ‘Llibertat, us volem a casa’.