Com Aprimar l’abdomen – Consells o orientacions poden servir-te

Com Aprimar l'abdomen

El sedentarisme i les formes de consum culinari actual, sumat a l’estrès donen com a conclusió un nivell d’adipositat i de greix localitzat a l’abdomen que una mica lluny aquesta de ser simpàtica i, estimin de ser poc adorable, és una causa important que s’ha de tractar pel fet que augmenta el risc de patir malalties cardíaques.

Com Aprimar l’abdomen

Aquests consells o orientacions poden servir-te. Recorda que l’esforç és recompensat amb salut i benestar, i sobretot, el teu mereixes, per això, dedica’t a estar millor i aviat gaudiràs dels meravellosos resultats.

Digues no al menjar ferralla: desfés-te de tot el menjar congelada, els snacks o les col · lacions fregides que poc et serveixen per estar enèrgic i vital i només serveixen per sumar greix. Evitar tenir al rebost aquests dolços i galetes farà que no els vulguis. D’altra banda, evita el dinar a la casa de menjars ràpids. Si vols realment canviar d’hàbits, has de preparar la teva vianda la nit anterior per portar-te al treball menjar de veritat, la que et farà estar enèrgic, saludable i de bon animo durant tota la jornada laboral. El menjar ferralla és dolenta perquè aquesta composta bàsicament per sucres i carbohidrats, que un cop a la sang redueixen la capacitat d’eliminació de greixos i augmenten la gana.

Carbohidrats sota la lupa: existeixen els carbohidrats bons i us dolents. El teu has de sempre optar pels bons, és a dir: les fruites, verdures, cereals integrals, civada, arròs, llegums. Sent que els dolents són els artificials com ser els pans, la pasta, les galetes, rosquilles i coques. Tots aquests últims, cal evitar a fi d’aconseguir un abdomen amb menys dipòsits grassos.

Sopar d’hora: tracta de menjar el més d’hora que puguis, perquè si sopars molt a prop de l’hora de descansar, en no existir cap activeu, el que passa és augment dels nivells de sucres en el torrent sanguini sense despesa energètica, i el resultat és mes greix encara. Una altra dada que pot ser-te útil és realitzar alguna activitat física abans de dinar, a fi d’activar el metabolisme, però sempre tingues en compte que no s’ha de sopar i anar a dormir a dormir immediatament.

Adéu a l’alcohol: l’alcohol ha de disminuir-se si el que es busca és obtenir un abdomen pla i millorar les condicions cardiovasculars. L’excés d’alcohol no afavoreix la correcta metabolització dels greixos i aquestes queden dipositades just a la panxa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published / Required fields are marked *