Com fer un massatge eròtic per a millorar la teva vida sexual

El massatge eròtic és una alternativa més per incrementar la passió i millorar la vida sexual en parella. El principal objectiu d’aquesta pràctica és despertar els sentits per incitar al desig.

D’acord als estudis, el massatge eròtic ha de ser cadenciós i de moviments lents per potenciar el plaer, encara que també es pot optar per estimuladors externs com un massatgeador de clítoris.

Us comentarem a continuació quines són les millors tècniques per donar un massatge eròtic efectiu.

Amassament

És molt útil en zones musculoses com malucs, cuixes i natges. Aixeca, estreny i s’enrotlla la pell entre el polze i els dits d’una mà, lliscant cap a l’altra mà. Si l’efecte que vols tenir és més de relaxació fes-ho lent i profund, si desitges més intensitat, només canvia la velocitat.

El massatge eròtic és un acte d’amor, ja que a través de les carícies es produeix una comunicació més íntima entre la parella.

Massatge ondulatori

Tanca les mans per formar un puny, mantingues la meitat dels dits pressionant la pell, i fes petits moviments circulars. És molt plaent si es rep a les espatlles, palmells de les mans, peus i pits.

Ventosa

Dóna cops suaus sobre el cos alternant les mans, amb els polzes cap a dins i els dits junts. Aquests moviments ràpids i lleugers estimulen i refresquen la pell.

Petit cops

Aquesta tècnica s’indica per a les àrees més musculoses. Es realitza amb els punys tancats. Dóna lleugers, però enèrgics cops sobre la pell, alternant l’anvers i revers del puny. Has deixar-ho per a la fase final del massatge ja que és el més excitant de tots.

Complementa el teu massatge eròtic amb oli de canyella, ja que aquesta és un potent afrodisíac, que a més de tenir una aroma especial desperta els sentits.