Detinguts amb 375 plantes de marihuana que volien fer passar per tomaqueres

tomaqueres

Agents de la Policia Nacional han intervingut 375 plantes de marihuana en un vehicle que circulava per la N-II per ser distribuïdes en territori francès.

El conductor del vehicle va intentar convèncer els agents que el que transportava eren tomaqueres sense èxit.

Al vehicle hi viatjaven dos homes i una dona amb quatre caixes de cartró a la part posterior sense amagar. La detenció es va produir fruit d’un control aleatori.

Els agents van donar l’alto a un cotxe amb matrícula francesa i van percebre el nerviosisme d’un dels ocupants. Mentre s’identificava al conductor, ell mateix va explicar que el que transportaven eren tomaqueres que havien adquirit en el mercat de Figueres.

Inspeccionat el vehicle els agents van trobar 375 plantes de marihuana d’uns 15 centímetres d’altura que estaven sent transportades a França.

Els tres detinguts, als quals se’ls imputa un delicte contra la salut pública, van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres que va decretar llibertat provisional sense fiança.

Aquesta detenció ha estat possible gràcies als controls contra la delinqüència itinerant que es duen a terme habitualment a la zona de la Jonquera a Girona.

En la operació han col·laborat agents de la Unitat d’intervenció Policial, adscrits a la Unitat d’Estrangeria i Documentació de la Jonquera.