Ja saps com funcionen els encanteris d’amor?

En primer lloc, els encanteris d’amor funcionen i són extremadament eficaços si es fan correctament. Hi ha centenars de persones que s’han enamorat i ara estan feliços junts a causa de encanteris.

A més, els encanteris són 100% segurs per a tots els involucrats. El punt és que la màgia té les seves pròpies lleis que són molt semblants a les lleis de la física. Mentre encara estem molt lluny d’aconseguir una comprensió completa d’aquest món invisible, hi ha certs principis elementals que has de conèixer abans de començar a treballar amb aquestes energies.

Un mite comú és que els encanteris d’amor, coneguts vulgarment com “amarres de amor“, funcionen enganyant o forçant a l’altra persona per crear una il·lusió de sentiments quan realment no n’hi ha cap.

La realitat, o el mite

La realitat és que els encanteris ens ajuden a crear una connexió entre el jo superior de dues persones, permetent que el subjecte noti la profunditat dels sentiments de l’altra persona. Això permet que el subjecte respongui a aquests sentiments amb amor veritable.

Un encanteri d’amor és una influència que un bruixot exerceix sobre una altra persona, o sobre una situació, per crear vincles amorosos, sexuals i mentals entre les dues persones que provocaran un amor veritable.

La màgia de l’amor és l’art que ajuda a una persona a estimar, trobar la pau mental i ser feliç.

 

Com a regla general, un encanteri d’amor romàntic es fa en dos casos:

Restaurar una relació

Per restaurar la relació (quan la persona que estimes et va deixar, deixant dolor i buit en la teva ànima, la teva família ha estat destruïda, quan necessites recuperar al teu ser estimat; Quan és necessari per reviure sentiments que solien ser molt forts).

Ajudar a la relació

Per ajudar si l’amor no és correspost (quan t’enamores d’una persona que no sent el mateix per tu, no es fixa en tu, els teus sentiments no es corresponen, esperes veure de nou al teu ser estimat i fer tot el possible perquè ell o ella et presti atenció, però tots els teus esforços són en va).

No poden estar junts a causa de diferències d’edat, socials o religioses. Afortunadament, això es pot arreglar fent que les parts involucrades deixin de preocupar-se per aquestes coses d’una vegada per totes.

Quan funcionen?

  • Hi ha encanteris d’amor dirigits a tu en lloc de a l’altra persona. Tals rituals et fan veure’t més atractiu/a, més jove i més segur.
  • Hi ha encanteris d’amor que poden augmentar la teva atractiu sexual. Després de fer el conjur, començaràs a irradiar energia sexual, que atraurà immediatament als que t’envolten.
  • Hi ha encanteris d’amor dissenyats per reparar relacions que han passat per la infidelitat, baralles i fins al divorci.

Per reunir-te amb una parella que va trencar amb tu perquè no podia suportar estar en una relació de llarga distància amb tu. No importa com lluny estigui la teva persona estimada i quan va ser l’última vegada que va pensar en tu.

Hi ha encanteris d’amor que poden convertir l’odi en amor, o fer que els cònjuges deixin de ser gelosos. Alguns encanteris d’amor poden posar fi a un romanç de la teva parella i assegurar-se que ningú interfereixi en la teva parella.