Massatgeadors de peus – ¡Una solució gairebé per a tot!

peus

Per regalar o auto-regalar, els massatgeadors de peus actuen en punts estratègics per beneficiar tot el cos. Una nova forma d’eliminar l’estrès i millorar la qualitat de vida. Per la cual cosa pot ser un bon regal.

peus

Els massatgeadors de peus són productes originals i beneficiosos. Ideals per tenir un moment de relax en acabar el dia, quan només volem treure’ns les sabates i gaudir. Hi ha dos equips tan diferents com temptadors.

Per a tractaments localitzats

El massatgador accionat per vàlvules amb moviments variables, es especific perquè puguem triar quina zona del cos volem tractar.

Està dissenyat segons els criteris de la reflexologia podal, que estudia els reflexos dels peus i com es corresponen amb cada part de l’anatomia. Els beneficis: alleuja les tensions, té efectes analgèsics i restaura els corrents limfàtiques i sanguínies.

masatgeadorsEl Hidromassatge amb infraroig: actua com un equip d’hidromassatge, cal agregar aigua, que s’entebeeix gràcies a un sistema especial d’escalfament infraroig.

Compta amb 4 peces de rodets encarregats de realitzar els moviments massatgeadors. Brinda als peus fisioteràpia parcial, que relaxa els músculs i les articulacions.

Els beneficis: genera un efecte terapèutic i alleuja les tensions.