Hauries de tenir sexe amb una dona madura abans que amb una jove

sexe

sexeQuan toca parlar de relacions en la maduresa o en la vellesa sembla que haguéssim tornat a èpoques pretèrites i el sexe s’hagués convertit una altra vegada més en un tema tabú.
Llibres, programes de televisió i articles de premsa i Internet tendeixen a enfocar els continguts sobre el sexe com si estiguessin sempre destinats a un públic jove, o almenys en el rang dels trenta, el que contrasta amb l’imparable envelliment de la població que s’està vivint en països com el nostre.

L’argument es torna encara més sensible quan el focus es dirigeix ​​cap a la sexualitat femenina a partir de la menopausa.

Si la representació que tenim dels homes madurs pot ser fins i tot positiva, i s’accepta que a la vida d’un home entrat en anys les relacions sexuals segueixin sent un factor rellevant, per desgràcia, present com prejudici.

Més sàvies, més segures i més lliures

maduraTot i les xacres que afecten les dones d’aquest segment de la població, com el dolor provocat per la penetració a causa de la sequedat vaginal o el deteriorament de la forma física, el plaer en les seves relacions es trasllada cap a factors psicològics que han de veure amb la confiança i la comunicació.

Si bé tenir més anys no significa necessàriament ser més madur, l’autoconeixement i l’habilitat per tractar amb la parella necessitats, interessos i desitjos solen veure incrementats amb el pas del temps.

Tampoc cal deixar de banda que la llibertat i la creativitat es desenvolupen amb l’experiència i són boníssimes eines, tant per a parelles establertes des de fa temps com per a les que es formen ja en edat avançada.

Es crea amb això una saviesa sexual que es tradueix en seguretat, el que permet a les dones afrontar amb menys pors els problemes que apareixen al llit

Demostrant a més menys recels per servir-se de ajudes que porten al seu torn noves sensacions en les seves relacions, com els lubricants o els vibradors.