Centenes de tractors es dirigeixen a Barcelona per donar suport al referèndum

tractor

Centenars de tractors convocats per Unió de Pagesos han arribat a Barcelona hi ha la resta de capitals de província des de diversos punts de Catalunya per donar suport al referèndum de l’1-O suspès pel Tribunal Constitucional.

Segons explica el sindicat, les marxes han estat convocades per a “defensar la democràcia i la llibertat, després de les detencions de càrrecs polítics, la intervenció de facte de la Generalitat i la violació de drets civils”.

A Barcelona han escollit la Delegació del Govern, on diversos representants d’associacions i entitats de pagesos han llegit un manifest per denunciar la “violació de drets civils a Catalunya” i la intervenció dels comptes fiscals per part del Govern entre crits de “votarem, votarem “.

La protesta ha estat massiva -fins 400 tractors, segons l’organització- i ha ocupat diversos carrers adjacents a la Delegació del Govern de Barcelona, ​​amb pagesos vinguts de les comarques de Barcelona.

Els discursos han finalitzat amb Els Segadors i crits a favor de la independència.

Aquesta mobilització ha partit des de diverses comarques de Barcelona, ​​Girona, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre i ha acabat en delegacions i subdelegacions del Govern o delegacions d’Hisenda a les respectives capitals.