2 ‘trucs reals’ per poder donar mes plaer a la teva parella

llitCom suposem que ja saps fer-ho d’altres formes -o estàs en això, almenys anem a ensenyar-te a fer-ho amb els dits. Bé, més aviat anem a assenyalar-te els errors que comets en el procés, aquells que fan que la teva noia es replantegi per què està amb tu en horitzontal.

Per què creus que sempre vol passar ràpid a l’acció i que deixis d’aprofundir en el seu ésser? Per què creus que prefereix que facis servir la teva boca? Ai, amic confident, ara entendràs tot.

Bé, no cal fer un drama. Si ella segueix amb tu després de tot és que hi ha amor, i si et va deixar ja saps per què va ser. Però podem canviar tot això.

Si atens i preses nota, seràs el rei. Això sí, vés amb compte:

Són consells tan eficaços que poden fer que el teu fèmina deixi de necessitar el teu penis.

No trobar el clítoris es un problema

Encara que això és un bàsic, hi ha molts homes que segueixen fent-ho malament. No s’ubiquen a la zona exterior de la vagina, i allò es converteix en un caos anomenat ‘A la recerca del clítoris perdut’. Comencen a tocar tots els racons per veure si donen amb la clau.

Si et dones per al·ludit, hem de dir-te que la teva noia és una mica desconsiderada (o tímida), ja que podia ajudar-te a trobar-lo.

No fer servir lubricant pot ser dolorós per a ella

parellaAixò dependrà de la noia en qüestió. N’hi ha que lubriquen molt, i altres que res.
També pot ser que després dels teus repetits errors en la manipulació del procés l’hagis deixat més seca que la moixama.
Suposem que ho saps, ja que ets un mascle expert, però quan elles deixen d’excitar-se l’humit s’asseca.

Què significa això?

A part que necessites aquest article per fer que allò es converteixi en una piscina, que pots fer-li mal. “La lubricació vaginal natural femenina no tendeix a durar un temps molt llarg, de manera que moltes dones noten incomoditat quan estan sent tocades”, adverteix la terapeuta sexual Vanessa Marín a l’esmentada revista.